Adria computers


Sadržaj kupovine

Vaša Košarica je trenutno prazna.

JA slide show
 
Nalazite se na: Naslovnica Dostava i povrat

Dostava i povrat

PRILIKOM IZRADE NARUDŽBE,  KUPCIMA MOGUČNOST BIRANJA OPCIJE UKLJUČENJA STAVKE DOSTAVE I SAMU NARUDŽBU. NA NARUDŽBE BEZ OBZIRA NA CIJENU ZARAČUNAVA SE TROŠAK DOSTAVE ROBE IZ  CENTRALNOG SKLADIŠTA DO MANIPULATIVNOG CENTRA ZA DOSTAVU ROBE, TE OD CENTRA ZA DOSTAVU DO SAMOG KRAJNJEG KORISNIKA. SVE DOSTAVE VRŠE SE PUTEM DOSTAVNE SLUŽBE HP EKSPRES PREMA VAŽEČEM CIJENIKU NA DAN DOSTAVE , TE SE ZARAČUNAVAJU KRAJNJEM KORISNIKU.

TROŠKOVI DOSTAVE NISU SADRŽANI U CIJENI PROIZVODA. U SLUČAJU REKLAMACIJE PROIZVODA OD STRANE KUPCA PREMA DOBAVLJAČU KUPAC SAM SNOSI TROŠKOVE SLANJA ROBE DOK MU SE POVRATNI TROŠKOVI ZARAČUNAVAJU KAO I  PRILIKOM NARDŽBE.

KUPAC IMA UVIJEK PRILIKU SAM REKLAMIRATI ROBU JER ĆE NA RAČUNU ILI PUTEM KONTAKTA SA ADRIOM DLS BITI UPOZNAT KOJA JE FIRMA OVLAŠTENA ZA REKLAMACIJU. UKOLIKO TO NIJE VIDLJIVO IZ GARANTNOG LISTA.KUPAC KORISTI PRAVO GARANCIJE OSTAVARIVO U ZA TO NAVEDENIM  UVJETIMA.


VAŽNO:

Prije uplate molimo Vas da provjerite dostupnost robe na našem skladištu!


VAŽNO:

SVE NARUDŽBE ZAPRIMLJENE RADNIM DANOM DO 10 h ujutro BITI ĆE ISTI DAN I POSLANE NA DOSTAVU-NARUDŽBE ZAPRIMLJENE IZA 10 h BITI ĆE NA DOSTAVI ZA SLIJEDEĆI RADNI DAN!

Jamstveni uvjeti i servis:

Trošak povrata robe u slučaju reklamacije snosi kupac, a trošak slanja robe sa servisa odn. reklamacije snosi Adria Computers. Servis neispravne robe vrši se tek ukoliko je predočena sva dokumentacija dobivena uz komponente. Uz svaku poslanu reklamaciju potrebno je opisati nastali kvar! Jamstveni rokovi su istaknuti uz svaki proizvod u ponudi, osim uz kablove i slični potrošni materijal na kojeg nema jamstva. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem , djelovanjem više sile (udar groma, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti, nestručni overclocking itd. !!!
U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u zakonskom roku od 45 dana od prijema robe na servis pružamo mogućnost povrata novca.